Beter spreken

Verbeter je mondelinge taalvaardigheid met onze native-speaker docenten om beter te kunnen en durven communiceren.

Tijdens 4 online colleges oefen je met verschillende werkvormen (o.a. groepsgesprekken, presenteren en debatteren). Buiten de lessen om oefen je je mondelinge taalvaardigheid met door de docent aangedragen activiteiten. De docent volgt de ontwikkeling van de studenten op de volgende gebieden: uitspraak, grammatica, snelheid, woordenschat, begrip en helderheid.

Voor wie:

Voor iedereen die behoefte heeft aan het opfrissen van zijn/haar mondelinge taalvaardigheid en luistervaardigheid.

De cursus is uiteraard ook geschikt voor wie een opleiding tot tolk of vertaler bij ITV Hogeschool overweegt. In dit geval is het belangrijk om rekening te houden met het instroomniveau voor de opleiding.

Mocht je hieraan twijfelen, neem dan contact op met de administratie.

Data en tijden:

• Duits: donderdag en vrijdag 28 mei, 29 mei, 4 juni en 5 juni 2020, van19.00-20.40 uur.
  • Frans: zaterdag en woensdag 6, 10, 17 en 27 mei 2020, van 13.00-14.40 uur.
  • Spaans: donderdag 4, 11, 18, 25 juni 2020 van 19.00 20.40 uur.

Prijs: € 300 (excl. BTW).

Korting van € 75 bij inschrijving voor de opleiding tot Tolk of Vertaler bij ITV Hogeschool.

Interesse? Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen en per email te versturen.